El camí

El camí

martes, 15 de julio de 2014

Reinicia amb nosaltres

He estat poc activa al meu bloc els últims dies ja que volia agafar-me unes merescudes vacances després d'exàmens. La realitat ha segut ben distinta, en pocs dies el meu futur pròxim ha canviat considerablement. El procés precongressual del BLOC JOVE (entre d'altres coses personals que no venen al tema) han aconseguit absorbir-me. I el motiu és ben clar, em presento a Secretària d'Organització dins la candidatura REINICIEM encapçalada pel company i amic Quique Castelló.

I és que el futur està en les nostres mans i hem de començar a treballar per a canviar-lo. Compromís, i el BLOC JOVE com a part de la seua joventut, han de liderar el canvi que tant necessitem els valencians i les valencianes. És més, aquest canvi ha de vindre liderat per gent nova amb ganes de lluitar per un futur digne. Per gent jove, aquella a la que ja no ens quede res, aquella a la que ens han furtat el futur i l'esperança.

No en tenim d'altra, hem perdut la por i hem de demostrar que així és. Prou manipulacions i mentires, prou comoditat al sofà de casa mentre ahí fora es juguen el nostre futur. Ni estudis, ni treball. Res ens quede per a poder suportar esta situació que ens oprimeix, que elimine drets i ens pose front a un futur negre i inexistent. La gent jove hem de treballar dia a dia, hem de juntar-nos i demostrar que la temor ha de canviar de banda i que el nostres futur i la nostra felicitat és possible. Estem tornant a situacions que recorden a règims no democràtics, vivim en una dictadura encoberta de majoria absoluta. Fan i desfan al seu gust per a assegurar el seu status quo i això ha d'acabar.


Amb tot açò he decidit pegar un pas  més, un pas endavant que em permeta treballar més activament (si cap) per a donar al jovent valencià el futur que tant mereixem. El BLOC JOVE és la meua ferramenta i hem d'aconseguir que siga la ferramenta que done resposta a la gent valenciana a la que ens estan deixant sense opcions. Amb la motxilla ben carregada d'il·lussió, de ganes de canvi i de treball formaré part d'un equip amb el que esperem fer grans canvis dins i fora del BLOC JOVE. Un equip que desitge rebre la vostra confiança per a fer de la joventut de compromís una eina potenciadora de la radicalitat democràtica i el futur del País Valencià. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario